CONSTRUCTII CIVILE

Constructiile civile se realizeaza in functie de obiectivele urmarite: proiectare, prescriptii tehnice, evidenta economica sau statistica, planificarea și organizarea lucrarilor, documentare etc. Realizarea cu succes se asigura prin gruparea principalelor elemente comune de proiectare si executie. Constructiile civile se executa pentru a satisface cerintele functionale si amplasamentului geografic. Din acest punct de vedere constructiile se impart în cladiri si constructii ingineresti.

De ce suntem cei mai buni?

Viziunea VIVA CONSTRUCT este sa se situeze printre cele mai de succes companii de Antreprenoriat General si de constructii industriale din Romania, prin seriozitate, profesionalism si calitate.
Misiunea noastra este de a mentine un nivel ridicat al tehnologiei, prin care sa satisfaca cerintele celor mai exigenti clienti si sa fim recunoscuti ca si parteneri de incredere pe piata constructiilor din Romania.
Promisiunea noastra este ca vom satisface in continuare nevoile clientilor, prin a le oferi cel mai inalt nivel calitativ al serviciilor din domeniu.

 

  • IMG_1138

AMENAJARE PARCARI DEVA

Urmare a strategiei de dezvoltare a mun. Deva si de asigurare a locurilor de parcare pentru locuitorii din mun. Deva , prin hotararea Consiliului Local al mun. Deva , societatea noastra a amenajat locuri […]

  • IMGP0008

REABILITARE PRIMARIE BANITA

Proiectul a avut in vedere realizarea unui spatiu verde cu destinatia de parc, care cuprinde urmatoarele obiective:
– Amenajare zona verde – plantari arbori, arbusti, covor vegetal, plante
– Amenajare zona de promenada si odihna – […]

  • 20101125_143

TEATRUL DE ARTA DEVA

Cladirea actualului teatru este monument istoric si de arhitectura facand parte din Lista Monumentelor istorice 2004.  Edificata in stilul ,,Secession vienez” cladirea teatrului devean este un obiectiv cultural care a suferit in sec al […]

Contact

VIVA CONSTRUCT DEVA este partenerul tau pentru CONSTRUCTII CIVILE

Apasa butonul de CONTACT, completeaza formularul, in cel mai scurt timp un specialist VIVA CONSTRUCT te va contacta!

Contact