PROIECTARE

Proiectare complexa de arhitectura pentru o gama variata de programe functionale: spatii comerciale, hale industriale, case, vile, scoli, locuinte colective, cladiri de birouri, amenajari interioare, parcari si alte programe de arhitectura complexa.
Proiectare complexa de rezistenta: structuri beton armat si beton precomprimat, structuri metalice, structuri de zidarie si lemn.
Pregatirea documentatiei necesare obtinerii tuturor avizelor ce permit inceperea constructiei consultanta pentru: arhitectura, rezistenta, amenajari interioare, amenajari peisagistice, executie si achizitionare materiale.

De ce suntem cei mai buni?

Viziunea VIVA CONSTRUCT este sa se situeze printre cele mai de succes companii de Antreprenoriat General si de constructii industriale din Romania, prin seriozitate, profesionalism si calitate.
Misiunea noastra este de a mentine un nivel ridicat al tehnologiei, prin care sa satisfaca cerintele celor mai exigenti clienti si sa fim recunoscuti ca si parteneri de incredere pe piata constructiilor din Romania.
Promisiunea noastra este ca vom satisface in continuare nevoile clientilor, prin a le oferi cel mai inalt nivel calitativ al serviciilor din domeniu.

 

  • IMGP0008

REABILITARE PRIMARIE BANITA

Proiectul a avut in vedere realizarea unui spatiu verde cu destinatia de parc, care cuprinde urmatoarele obiective:
– Amenajare zona verde – plantari arbori, arbusti, covor vegetal, plante
– Amenajare zona de promenada si odihna – […]

  • 20101125_143

TEATRUL DE ARTA DEVA

Cladirea actualului teatru este monument istoric si de arhitectura facand parte din Lista Monumentelor istorice 2004.  Edificata in stilul ,,Secession vienez” cladirea teatrului devean este un obiectiv cultural care a suferit in sec al […]

Contact

VIVA CONSTRUCT DEVA este partenerul tau pentru PROIECTARE

Apasa butonul de CONTACT, completeaza formularul, in cel mai scurt timp un specialist VIVA CONSTRUCT te va contacta!

Contact