[one_half last=”no”]
[slider][slide]http://vivaconstructdeva.ro/wp-content/uploads/2013/12/DSC46251.jpg[/slide][slide]http://vivaconstructdeva.ro/wp-content/uploads/2013/12/DSC46271.jpg[/slide][slide]http://vivaconstructdeva.ro/wp-content/uploads/2013/12/curte-0041.jpg[/slide][/slider]
[/one_half]
[one_half last=”yes”]
[title size=”2″]Prezentare VIVA CONSTRUCT DEVA[/title]

Societatea comerciala VIVA CONSTRUCT SRL, cu sediul in Deva, str. Depozitelor, nr. 2B, jud Hunedoara a luat fiinta in anul 2004 cu scopul de a veni in sprijinul dumneavoastra, oferindu-va produse si servicii la cele mai ridicate standarde vizand calitatea si promptitudinea serviciilor oferite.

Intrata pe piata constructiilor civile si industriale incepand cu anul 2004, compania VIVA CONSTRUCT S.R.L. se impune rapid in domeniu printr-un concept nou si performant de abordare a fiecarei lucrari oferind solutii complexe in domeniul, ingloband in egala masura proiectarea si executia.

[/one_half]

Astazi, societatea este in topul firmelor de constructii, in calitate de antreprenor general, subantreprenor de specialitate sau asociat, raspunzand cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai. Pentru realizarea dezideratului „sa devenim o firma de nivel european„, VIVA CONSTRUCT a dezvoltat un sistem de management integrat in conformitate cu standardele europene SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2008 necesar certificarii de catre un organism de certificare recunoscut de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor pentru atestarea conformitatii produselor.
De asemenea societatea detine Certificate pentru Controlul Productiei in Fabrica cu aplicarea marcii CE pentru produsele pentru constructii, iar pentru domeniul voluntar Certificate de conformitate.

Asociatia Umanitara VIVA Deva a luat fiinta in anul 2011 si isi propune sa sprijine comunitatea si valorile atat din mediul hunedorean, cat si din intreaga tara. In cei 4 ani de activitate, Fundatia VIVA Deva a sprijinit peste 50 de persoane aflate in situatii de dificultate (elevi, studenti, adulti) dintre care majoritatea sunt copii.Asociatia VIVA Deva promoveaza Campania de redirectionare a 2% din impozitul pe venit corespunzator anului fiscal precedent pentru colectarea de fonduri necesare continuarii actiunilor caritabile. Suntem increzatori ca v-am trezit interesul pentru produsele si serviciile noastre si ca va vom putea numara printre clientii nostri.