CERTIFICARI

SC VIVA CONSTRUCT SRL are certificat Sistemul de Management Integrat, in conformitate cu standardele: SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SROHSAS 18001:2008

ISO CERTIND_1 (Medium)
ISO CERTIND_2 (Medium)
ISO CERTIND_3 (Medium)

SC VIVA CONSTRUCT SRL respecta conditiile prevazute de specificatiile tehnice deprodus armonizate demonstrand astfel conformitatea produselor fabricate. Unitatile de productie sunt certificate pentru “controlul productiei in fabrica” in baza Regulamentului (UE) nr. 305/2011 de stabilire a unor condiĊ£ii armonizate pentru comercializarea produselor pentru constructii.

De ce suntem cei mai buni?

Viziunea VIVA CONSTRUCT este sa se situeze printre cele mai de succes companii de Antreprenoriat General si de constructii industriale din Romania, prin seriozitate, profesionalism si calitate.
Misiunea noastra este de a mentine un nivel ridicat al tehnologiei, prin care sa satisfaca cerintele celor mai exigenti clienti si sa fim recunoscuti ca si parteneri de incredere pe piata constructiilor din Romania.
Promisiunea noastra este ca vom satisface in continuare nevoile clientilor, prin a le oferi cel mai inalt nivel calitativ al serviciilor din domeniu.